NOU_CA_Crbera_1.jpg
Correo electrónico
Contraseña
Amigues i amics del Club Atletisme Corbera, en aquest 2013 comencem de zero en tot, entre tots hem nomenat una nova directiva, hem establert a títol de “prova” una nova modalitat de subscripció al club basada a oferir opcions diferents d'inscripció amb diferents tarifes i ara ens trobem com cada any preparant l'esdeveniment esportiu cim pel C.A.C i potser també per al poble de Corbera per la repercussió que aquesta prova exerceix sobre la població, els seus habitants i com no sobre els participants a la mateixa.

Comencem per presentar a la junta directiva, un grup humà carregat d'il·lusió i ànim amb una sola finalitat, oferir propostes esportives als membres del C.A.C i estendre-les a la resta de la població de Corbera i per què no, més enllà d'aquesta.

PRESIDENT .....................PASCUAL ARTAL RADAL

VICEPRESIDENT........... JOSE LUIS ALCAIDE GABALDON

SECRETARI.................... JUAN CORTS IÑIGO

TRESORER..................... VICENT BOSCA MARTI

SOTSSECRETÀRIA........ SOFIA SOSPEDRA RUBIO

VOCAL.............................. RICARDO ANTONIO RADAL VICEDO

VOCAL.............................. BENJAMIN GUISADO MARTI

Cal posar l'accent que aquesta junta directiva no està tancada ni molt menys, els que formem part d'ella esperem que s'incorporin a ella més gent així com esperem tant noves propostes i projectes per part de tots els membres del C.A.C com a suport per part de tots per portar endavant els mateixos.
Cullera_2009_(48)[1].JPG
Juan Corts
Membre del C.A.Corbera
canyot67@hotmail.com

M´agrada la Webb del C.A.C?

SI (8 | 80%)
NO (2 | 20%)
silueta-running[1].jpg
"En esencia, somos diferentes de otros. Si quieres ganar algo, corre los 100 metros. Si quieres experimentar algo, corre un maratón".
Emil Zatopek

"El milagro no es que lo haya finalizado. El milagro es que haya tenido el coraje de comenzar".
John Bingham

"Les digo a nuestros corredores que dividan la carrera en tercios. Corre la primera parte con tu cabeza. La segunda con tu personalidad y la última con tu corazón".
Mike Fanelli
Cames_tras1.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one