NOU_CA_Crbera_1.jpg
Correo electrónico
Contraseña
XVI VOLTA A PEU A CORBERA 2013

Un any més hem tingut la fortuna en la Vila i Honor de Corbera de gaudir d'una nova edició de "La volta a Peu", amb una multitudinària resposta per part dels habitants de la localitat, recolzant i animant sense descans als gairebé 500 participants que és van donar cita en aquest poble de la Ribera per prendre part en una cursa popular que comença ja a convertir-s'en un clasic.

Sense esmentar als més petits, que en un nombre considerable també van protagonitzar proves formant part de diverses categories inferiors, enhorabona a tots ells i també als seus pares i tutors, per inculcar-los a tan primerenca edat, l'esperit esportiu i els valors que est comporta.

El traçat de la cursa era el mateix de sempre, amb uns primers trams gairebé plans com a aperitiu a aquest colofó final que és la licitada al paratge conegut com "Cantalot" donis d'on s'albira "la serra dels Agulles", però l'esforç a aquesta escarpada licitada te premi, ja que el baixar per la part que dóna a la mar, trobem uneixes espectaculars vesteixes de "la Ribera del Xuquer", amb Sueca, Riola, Fortaleny, els arrossars i la muntanya de Cullera al fons,UN ESPECTACLE ÚNIC!.

I que dir de l'organització?, no sóc el més indicat, ja que pertanyo al C.A.Corbera que és qui ho organitza això ho jutjaran els corredors, tan sol haig de dir que tots els membres del C.A.C han aportat la seva part, sofrint perquè tot estigués en el seu lloc en el moment precís, perquè tots els atletes gaudeixin de la cursa i del recorregut, en definitiva un sacrifici amb recompensa, la de veure al final els cares satisfetes i feliços dels nostres companys “RUNNERS” als quals trobem assíduament carrera a carrera, enaltint l'esport popular, a tots ells…

GRÀCIES!!!de cor

I com no… GRÀCIES! A totes els associacions locals que voluntàriament ens han recolzat i ens han prestat la seva incondicional ajuda, ÁSOCIACION DE JUBILATS, EQUIP CICLISTA, EQUIP DE MOTOCICLISME,MOUTE, a tots els voluntaris que és van oferir. GRÀCIES!a l'Ajuntament pel seu patrocini, GRÀCIES! Als signatures col·laboradores tals com a FRUITES PONCHE, FRUITES TONO, FARINETES, 42K, CONSOLAT DE MAR “LA RIBERA”.

GRÀCIES Al BON FER DE MYCHIP! com de costum un treball perfecte per part del cronometratge.

EN DEFINITIVA GRÀCIES A TOTS, I DEMANEM DISCULPIS SI OBLIDEM ESMENTAR A ALGÚ.

SALUT I KILOMETRES.
Cullera_2009_(48)[1].JPG
Juan Corts
Membre del C.A.Corbera
canyot67@hotmail.com

M´agrada la Webb del C.A.C?

SI (8 | 80%)
NO (2 | 20%)
silueta-running[1].jpg
"En esencia, somos diferentes de otros. Si quieres ganar algo, corre los 100 metros. Si quieres experimentar algo, corre un maratón".
Emil Zatopek

"El milagro no es que lo haya finalizado. El milagro es que haya tenido el coraje de comenzar".
John Bingham

"Les digo a nuestros corredores que dividan la carrera en tercios. Corre la primera parte con tu cabeza. La segunda con tu personalidad y la última con tu corazón".
Mike Fanelli
Cames_tras1.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one